ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ

1 Σχόλιο

Και την Κουντουρά και τον εραστή δυτικών προαστίων Αλέξη Γεωργούλη. Μαζί με τον Πέτρο θα εκπροσωπούν στο εξής την ελληνική Αριστερά στο ευρωκοινοβούλιο. Να τους χαίρεστε. Αν αυτούς επιλέγουν σήμερα οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τότε καλώς να χάνει, καλώς να καταποντιστεί και στις εθνικές εκλογές. Αν αυτός είναι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ τότε κανείς δεν πρέπει να πικραίνεται από το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ποντάρατε στο να γίνετε ΠΑΣΟΚ αλλά ξεχάσατε πως από ΠΑΣΟΚ έχει χορτάσει ο κόσμος. Κι αν θέλαμε ΠΑΣΟΚ υπάρχει και η Φώφη που έχει τη γνήσια αντιπροσωπεία και το copyright της πασοκίλας.  

Έχει σημασία το αποτέλεσμα στη σταυροδοσία των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Η σειρά κατάταξης είναι ο καθρέφτης των ψηφοφόρων. Ο Κόκκαλης είναι πάνω από τον Νίκο Γραικό και τον Πάνο Λάμπρου. Ο Κουρουμπλής είναι πάνω από την Κούνεβα και η Κουντουρά πάνω από τη Λουτσιάνα Καστελίνα. Υποβάλατε σε συνεχείς ανεπανόρθωτες ήττες  τα πρόσωπα και την υπόσταση της Αριστεράς. Σας αξίζει τέτοια βαριά ήττα ακριβώς επειδή βάλατε αυτό τον κόσμο να γίνει κάτι άλλο από αυτό που πάντα ήτανε.

Με όρους… πολιτισμού (και αφού μετράνε οι περσόνες) ο κόσμος της Αριστεράς πήγαινε στις παραστάσεις αρχαίου δράματος της Κονιόρδου κι εσείς τον βάλατε να δείξει ότι προτιμά τον Γεωργούλη των σίριαλ και των επιθεωρήσεων. Ο κόσμος της Αριστεράς θαύμαζε τον Ross Daly του μουσικού εργαστηρίου Λαβύρινθος και εσείς τον βάλατε να δείξει ότι προτιμά τη Ραλλία των reality. Σας αξίζει τέτοια βαριά ήττα και ακόμα μεγαλύτερη.

Μας αξίζει και μας, που κουραστήκαμε να φωνάζουμε και μερικές φορές είπαμε «δε βαριέσαι, από το να ’ρθει ο Μητσοτάκης ας καταπιώ και τον Κουρουμπλή, και τη Τζάκρη και τον Τζουμάκα και τον Κοτσακά και και…». Τώρα και ο Μητσοτάκης θα έρθει και αυτούς κατάπιαμε.

Μόνο κέρδος, σύμφωνα με τους εκλογολόγους, ότι το κόμμα «εδραιώνεται πια στον πολιτικό χάρτη» και οριοθετεί την κοινωνική του βάση, όπως είπε χθες και ο πρωθυπουργός. Τι να την κάνεις όμως τέτοια βάση που ψηφίζει Κόκκαλη και Κουντουρά;

Το νέο μας μότο θα είναι: «Τουλάχιστον κρατήσαμε τις δυνάμεις της Αριστεράς. Τουλάχιστον βγάλαμε τον Κόκκαλη».

ΥΓ: Εδώ, πριν λίγο καιρό, σου έλεγα πως Ίσως κερδίσεις αλλά θα έχεις γίνει σαν κι αυτούς. Τελικά και σαν κι αυτούς θα γίνεις, και δεν θα κερδίσεις.

Η κατάταξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, περίπου στο 40% της καταμέτρησης των σταυρών.