ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΘΕΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Τώρα που τα εγκλήματα θρησκευτικού μίσους γίνονται στο όνομα του δικού μας Θεού, είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και τη διαφορετική άποψη; Είναι και ο δικός μας Θεός “Θεός του μίσους” όπως λέμε συχνά για τον Αλλάχ όταν γίνονται στο δικό του όνομα οι σφαγές;

Και γιατί τώρα φταίνε τα πειραγμένα μυαλά του δράστη ή τα βιντεοπαιχνίδια που έπαιζε; Είναι απλά ο φασισμός. Που στην επιδίωξη των σκοπών του μπορεί άνετα να επικαλείται και τον όποιο Θεό. Κι αν αναζητάμε τί όπλισε το χέρι του «τουρκοφάγου» μακελάρη στη Νέα Ζηλανδία ας ξανασκεφτούμε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις για τους πρόσφυγες που θέλουν να εξισλαμίσουν την καλή μας Ευρώπη και τίτλους όπως «Δεν είναι πρόσφυγες είναι σατανάδες».

Σε μια χώρα που διαβάζει Μακελειό, Ελεύθερη Ωρα και Στόχο, που κάνει ήρωα έναν μπουνταλά που τραγουδάει τη Μακεδονία Ξακουστή πέφτοντας με το αλεξίπτωτο ή έναν ακραίο εθνικιστή που ήθελε να πάρει με τα όπλα τη μισή Αλβανία.

Δυστυχώς, από τα 20 λεπτά του Πάνου Καμμένου «για να φτάσουμε μέχρι τη Σερβία» μέχρι τα 50 θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης ο δρόμος είναι πολύ σύντομος.

Πηγή video: Τηλεόραση CRETA