ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Τόσο μεγάλη είναι η ανοχή των εκπροσώπων του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στη διαφορετική άποψη για το αεροδρόμιο; Τόσο που έφτασαν να ξυλοφορτώσουν τους καρναβαλιστές που θέλησαν να σατιρίσουν την απάθεια του Δήμου μπροστά στην καταστροφή του κάμπου της Πεδιάδας;

Οι καταγγελίες για το περιστατικό της Κυριακής 10 Μαρτίου στο καρναβάλι του Αρκαλοχωρίου είναι πολύ σοβαρές και έχουν ήδη υποβληθεί μηνύσεις στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εξύβριση, σωματική βία και αφαίρεση περιουσίας (μια κάμερα) εις βάρος των ανθρώπων που θέλησαν να εκφράσουν τη διαφορετική άποψη.

Το γεγονός όμως ότι, ακόμα και σήμερα, τρεις μέρες μετά, ως δικαιολογία για τους τραμπουκισμούς, ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας επικαλείται «την ασφάλεια, πάνω από όλα των μικρών παιδιών» που συμμετείχαν στο καρναβάλι, μπορεί να αξιολογηθεί από όσους επιμένουν ακόμα να συζητάνε σε αυτόν τον έρημο τόπο. Ας απαντήσει ο ίδιος ο κ. Καλογεράκης (και οι θερμόαιμοι αντιδήμαρχοι) τί είδους κίνδυνο διέτρεχαν τα παιδιά της περιοχής από το να φανεί η αντίθετη άποψη για το αεροδρόμιο στο καρναβάλι και από ποιους τελικά κινδύνεψε η τάξη και η ασφάλεια στην όλη εκδήλωση.

Και όλα αυτά γιατί; Για να μη διασαλευτεί η επένδυση που με τόσες τυμπανοκρουσίες προωθείτε;